Через складність роботи у Криму компанія — лідер з виробництва холодильного обладнання планує створити свої виробничі потужності у Вінниці і вже восени наступного року запустити першу чергу нового підприємства. — Перш ніж вибрати нове місце, представники компанії оглянули 12 майданчиків у різних регіонах держави, — каже заступник міського голови Вінниці Валерій Коровій. 
— Прихід такого потужного інвестора позитивно позначиться на місцевому ринку праці. Роботу за фахом зможуть отримати, зокрема, випускники Інституту машинобудування Вінницького національного технічного університету. 
За словами співрозмовника, після запуску першої черги виробництва буде створено п’ятсот робочих місць, а із завершенням будівництва на підприємстві працюватиме півтори тисячі трудівників.
Як зазначив Валерій Коровій, при оперативному вирішенні питання із земельною ділянкою, інвестор планує уже восени наступного року урочисто відкрити першу чергу нового виробничого комплексу. Майбутнім співробітникам обіцяють середню зарплату 3,5 тисячі гривень на місяць.
Вінницька міськрада виділила на східній околиці міста 80 гектарів землі для створення технологічного парку. Саме тут розташують виробничі потужності нового заводу. На цій ділянці вже працює українсько-польське підприємство з виробництва паркетної дошки та інших виробів із деревини. Протягом двох останніх років у Вінниці також введено в дію найбільший в галузі молокопереробний комбінат з потужністю 500 тонн молока на добу та кондитерську фабрику. Низку нових підприємств створено і у районах області, найбільшим із них є фабрика з виробництва м’яса курятини «Вінницький бройлер».