До кінця серпня повністю модернізувати систему водозабезпечення села Семенівка Мелітопольського району взявся інвестор — товариство з обмеженою відповідальністю «Українська водна компанія». Він готовий вкласти в реконструкцію водогону щонайменше 5 мільйонів гривень.

Як розповіла секретар Семенівської сільради Віра Башаріна, тривалий час мешканці села потерпали від перебоїв із водопостачанням. Але перекласти понад два кілометри зношених труб місцевій владі було не під силу. Цього року область уже готова була допомогти семенівцям, виділивши з резервного фонду близько трьохсот тисяч гривень, однак свої послуги запропонувала «Українська водна компанія». Вона взяла на себе витрати з реконструкції системи та обслуговування її в майбутньому.
За це сільрада на досить тривалий час повинна передати водогін у концесію інвестору, а він, у свою чергу, обіцяє селянам помірні тарифи за спожиту воду та європейський рівень її якості.
До речі, питаннями забезпечення доброю питною водою впритул зайнялися в багатьох районах області і насамперед у тих, що розташовані на узбережжі Азовського моря. Днями добрі вісті надійшли з Приазовського району — тут ввели в експлуатацію станцію доочищення питної води для закладів освіти та охорони здоров’я. 
Запорізька область.
Фотоетюд Юрія ТИВОНЧУКА.