Нині як ніколи важливий розвиток військово-промислового комплексу. «Сьогодні країна фактично не має своїх армії та флоту. Враховуючи нагальну потребу реформування війська, ВО «Свобода» пропонує встановити фінансування Збройних Сил на рівні 5 відсотків від ВВП. Це дасть мультиефект і позначиться на розвиткові України, адже з’являться нові технології та робочі місця. Буде армія — розвиватиметься країна». На цьому наголосив народний депутат-свободівець Олександр Мирний (на знімку) під час перебування на Миколаївщині, повідомила прес-служба ВО «Свобода».
Відповідаючи на запитання містян щодо недостатньої присутності ВО «Свободи» в медійному просторі, депутат пояснив, що більшу частину своїх ресурсів осередок віддає на гуманітарне забезпечення війська. «Майже 50 мільйонів гривень ми віддали на армію, тому що перед нами стоїть вибір: віддати гроші на рекламну кампанію чи на війну. Пріоритетом для нас завжди є захист держави. Порівнювати рівень свободівської рекламної кампанії з можливостями медійних магнатів немає сенсу, тому що ВО «Свобода» не є олігархічною партією. До речі, націоналісти вимагають забезпечити рівний доступ усіх учасників виборів до ЗМІ для висвітлення своєї програми. Також необхідно заборонити платну політичну рекламу за три місяці до початку виборчої кампанії», — підкреслив парламентарій.
Водночас мешканців Вознесенська цікавили події на сході, зокрема запитання, як просувається розслідування іловайської трагедії. Поспілкуватися з депутатом прийшли чимало воїнів-афганців, які переважно непокоїлися гарантуванням державою пільг. Олександр Мирний наголосив, що сам він, маючи статус учасника бойових дій, є співавтором майже 114 законопроектів, спрямованих на підтримку пільговиків.
Також під час свого візиту до Миколаєва Олександр Мирний відвідав храм Олександра Невського. Він надав матеріальну допомогу на відбудову найкрасивішої церкви Миколаєва.
Нагадаємо, що миколаївські свободівці взяли під свою опіку цю церкву та не раз захищали її від прибічників «руського міра».