Народний депутат Олег Осуховський (ВО «Свобода») (на знімку) передав матеріальну допомогу бійцям третього дивізіону 26-ї окремої артилерійської бригади, що нині перебуває на Рівненщині.

Парламентарій за власний кошт придбав п’ятдесят комплектів військового однострою, термобілизну, п’ять акумуляторів для самохідних артилерійських установок та особисто вручив це воякам-артилеристам. Окрім того, завдяки активній позиції Комітету з питань гуманітарного забезпечення війська найближчим часом громадська організація «Народний тил» забезпечить вояків аптечками зразка НАТО, що життєво необхідні в умовах бойових дій, повідомили в прес-службі Рівненської обласної організації ВО «Свобода».

«Нині кожен українець, а тим паче націоналіст, мусить стати на захист нашої держави. Крім того, обов’язок кожного чоловіка — захищати свої родини від загарбників. Саме тому представники Всеукраїнського об’єднання «Свобода» не можуть лишатися осторонь. Сьогодні ми придбали та передали нашим побратимам найнеобхідніші речі, проте в планах — купити для потреб артилеристів сучасну електронну систему управління артилерійським вогнем», — зазначив під час зустрічі з військовими Олег Осуховський.

Одразу ж після передання допомоги свободівець вирушив на схід України — до місця дислокації батальйону особливого призначення «Січ», оскільки нині є бійцем цього підрозділу. Він був у тимчасовому звільненні через потребу відвідати сесійне засідання Верховної Ради.