Днями у пологовому будинку Сторожинецької райлікарні двадцятиоднорічна жінка, яка готувалася до пологів, з невідомих причин вистрибнула з вікна третього поверху.
— Унаслідок падіння плід загинув, а за життя потерпілої нині борються лікарі, — розповідає прес-секретар прокурора області Олександр Лебідь. — Нині за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.
Рідні породіллі переконані, що їм не кажуть правди про її стан. За словами головного лікаря Тимофія Плегуци, ніщо не віщувало таких драматичних подій. Жінка перебувала у передпологовій палаті разом зі своєю сестрою, бо в лікарні практикують сумісне перебування. Дорогою до пологового залу (вже йшла народжувати) вона раптом згадала, що забула якусь важливу річ, і повернулася назад до палати. Існує й інша версія: її викликали саму, і сестра не знає, що сталося на сходах. Зараз, після дуже складної операції, жінка перебуває у реанімації.
Загальновідомо, що перед пологами у жінок вразлива психіка. Не так давно у Чернівцях загинула, викинувшись з вікна пологового будинку, інша жінка, донька рабина. Вочевидь, висновків не зробили ані медики, ані прокуратура.