Тепер обидва — на колесах
Наш читач із Вінниці Сергій Цвень став власником автомобіля «ДЕУ». Його він отримав від редакції «Голосу України» після того, як надіслав квитанцию про передплату на газету для участі в розіграші подарунків. Фортуна усміхнулася 29-річному чоловікові, який раніше ніколи не читав нашу газету.
— Дотепер я не передплачував «Голос України», — каже Сергій. — Знав, що є таке видання. Але, чомусь, був певний, що на його сторінках йдеться тільки про політику. Мене вона не дуже цікавить. Тепер моя думка змінилася. Бо в газеті є багато цікавих статей не про політику. Вона стала цікавою і для мене, і для дружини. Наталія теж читає «Голос України».
Квитанцію на газету подарував синові батько — Сергій Іванович. Він працює водієм на одному з приватних підприємств. Має більш як двадцять років стажу керування автомобілем. У гаражі пана Сергія власний «Москвич».
— Подарувати синові машину фінанси не дозволяють, — усміхається Сергій Іванович. — Подарував квитанцію. При цьому пожартував: мовляв, вигравай машину. Як то кажуть, напророчив. Хоча насправді мало вірив у таке.
Щасливий власник авто мріє про поїздку на море. Принаймні цього дуже хочуть дружина і маленька донечка. Поки що в Сергія багато справ на підприємстві, де він працює радіомонтажником, виготовляє потужні звукові підсилювачі. Тому з купанням доведеться зачекати. А ось із передплатою не можна відкладати. Цього разу вже син подарував батькові квитанцію на «Голос України». З таким само побажанням, яке чув від батька, — виграти авто...
Вл. інф.
Вінницька область.
На знімку: вінничанину Сергію Цвеню поталанило виграти найцінніший подарунок від редакції — автомобіль.