Іванофранківка Надія Кіліба (на знімку) уже втретє стала переможцем нашого розіграшу призів. Цього разу їй дісталися парасоля та набір з логотипом «Голосу України», куди ввійшли наші фірмові футболка, настінний і настільний календарі тощо.
Щастить Надії Антонівні не тільки на призи, а й на роботу. Вона працює викладачем і юрисконсультом в Івано-Франківському коледжі технології і бізнесу, займається адвокатською практикою. Професія юриста потребує бути в курсі всіх законів та змін до них. Цю інформацію жінка черпає з «Голосу України». Надія Антонівна розповіла, що підшиває всі опубліковані в газеті закони, бо часом їх навіть в Інтернеті не знайдеш. Радить видавати їх окремою вставкою, щоб зручно було користуватися. А загалом уважно читає всю газету. Дуже любить сторінку «Курінь». А ще просить частіше вміщувати кросворди.
Найяскравішим періодом свого життя Надія Кіліба вважає час, коли у 1998 році балотувалась у народні депутати. І хоч до Верховної Ради не потрапила, однак гордиться, що ряд положень її програми, зокрема зняття депутатської недоторканності, яке тоді сприймалося в штики, нині видається очевидним не лише для всіх громадян, а й для самих народних обранців. Тішиться жінка і своїм сином — доцентом Новгородського університету, ім’я якого значиться в почесному списку «Вчені Росії». Шкода лише Надії Антонівні, що свого часу для її сина не знайшлося місця в українському вузі.
Фото автора.