На одному з маршрутів обласного центру з’явився новий тролейбус. Та, як з’ясувалося, він у Житомирі тимчасово, як і новенький автобус, що теж почав курсувати містом. 
Завод у Луцьку намічає запустити в серійне виробництво нові моделі тролейбусів і автобусів, тож і вирішив випробувати їх у різних містах, заодно й прорекламувати. Після Житомира обкатка триватиме у Вінниці. Житомирянам залишається подивитися, оцінити і... позітхати. Адже грошей бракує навіть на те, щоб ліквідувати заборгованість у зарплаті працівникам трамвайно-тролейбусного управління.
Мар’янівка славиться склом та людьми
У селищі відзначили день народження. Цей населений пункт Баранівського району один з наймальовничіших в області, торік його було визнано найкращим за благоустроєм. 
У цьому заслуга всіх жителів, які підтримали проект народного депутата України Павла Жебрівського «Добробут власними руками». Разом будували дитсадок, облаштовували зону відпочинку, реставрували стіну пам’яті загиблих односельців. А день селища був водночас і днем місцевого склозаводу. Адже населений пункт і підприємство, одне з найдавніших в Україні, з’явилися одночасно — 309 років тому. І нині добробут жителів Мар’янівки залежить саме від цього заводу. Під час урочистостей було оголошено, що рішенням селищної ради директорові заводу Петрові Костюку присвоєно звання почесного жителя Мар’янівки. А ще в день селища поздоровили сім’ї, в яких цього року з’явилося поповнення, та привітали старожилів.
Приїхали козаки до козацької школи
Житомирські козаки провели свою раду в Зороківській школі Черняхівського району.
Адресу вибрано не випадково: учні тут виховуються в найкращих традиціях цієї нашої минувшини. Свою вправність, зокрема і вміння влучати в ціль із пневматичних гвинтівок, школярі продемонстрували гостям під час козацьких змагань «Джура».