Присягу на вірність народові України склали ще 28 новобранців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Вінниця».

Новий міліцейський підрозділ — батальйон «Вінниця» — почали формувати у травні нинішнього року з добровольців. Перевагу віддають тим, хто служив в армії або має досвід роботи у силових структурах. Нині бійці батальйону несуть службу в зоні АТО.
Після урочистого складання присяги новобранці отримали благословення на віддане служіння народу від настоятеля храму Дмитрія Солунського отця Сергія. Храм збудовано на території обласної міліції, де й відбувалися урочистості.
У розпорядження батальйону передали 15 бронежилетів четвертого рівня захисту та прилад нічного бачення. За словами начальника обласної міліції Вінниччини Олега Школьного, засоби захисту придбано за кошти колективу Вінницької обласної клінічної лікарні імені Пирогова, заслуженого лікаря України Ірини Слепової, приватного підприємця Миколи Єжкуна та заступника голови правління промислової групи «VіOіl» Ігоря Годомського.
До виконання службових обов’язків новобранці приступлять після проходження курсу спеціальної підготовки, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.