Услід за селом Молочки Чуднівського району Житомирщини, яке стало відомим завдяки тому, що саме тут затримали Пукача, така само слава прийшла й до дільничного інспектора міліції, до сфери діяльності якого входить і цей населений пункт. 
На прес-конференції міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив про кадрові перестановки — наприкінці серпня він збирається оголосити про кадрові зміни — чотирьох начальників управлінь МВС буде звільнено. Йшлося і про зняття з посади начальника Чуднівського райвідділу міліції та ще кількох працівників. Дісталося на горіхи також дільничному, уже нібито колишньому — той не обійшов будинки і не перевірив у новоприбулих документи. За кілька годин ім’я дільничного було на всіх відомих Інтернет-виданнях.
І справді, куди дивився дільничний? Саме це я запитав одразу після затримання Пукача в сільського голови Молочок Петра Кривіцького. Той пояснив: відколи розшукуваний генерал оселився в їхньому селі, це вже третій дільничний інспектор. А на обслуговуванні — вісім сіл. Не встигне новопризначений дільничний об’їхати всі, щоб хоч назви запам’ятати, як на його місце з різних причин приходить новий. Про які подвірні обходи за таких умов можна говорити? Тим більше, що раз у раз доводиться виїжджати на різні виклики: там украли, там побилися...
Справді, плинність серед дільничних інспекторів дуже висока. Непопулярна й невдячна це робота, передусім саме через непомірне навантаження.
Може, хоч ця історія спонукає задуматися, як нам реформувати службу дільничних інспекторів...