Постанова Верховної Ради України

Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 11 листопада 2009 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: «Національна ідентичність в Україні в умовах глобалізаційних викликів: проблеми та шляхи збереження».
2. Кабінету Міністрів України до 1 жовтня 2009 року підготувати та подати до Верховної Ради України необхідні інформаційно-аналітичні матеріали щодо питань парламентських слухань та відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань.
3. Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності здійснити необхідні заходи щодо організаційного забезпечення парламентських слухань та внести пропозиції до рекомендацій парламентських слухань.
4. Запросити для участі у парламентських слуханнях представників органів державної влади, провідних наукових установ, неурядових організацій України та творчих спілок.
5. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку пряму трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.
6. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення парламентських слухань та видання їх матеріалів Парламентським видавництвом.
Голова Верховної Ради України В. ЛИТВИН.
м. Київ, 25 червня 2009 року. № 1554-VІ.