Як повідомляла наша газета, з початку року відкрито гарячу лінію «Голосу України» в Донецьку. І ось деякі підсумки роботи з вашими зверненнями, шановні читачі.
Учителька з Донецька Василина Крамаренко, яка мешкає на вулиці Собінова, звернулася зі скаргою на те, що її відрізали без попередження від електрики. Господарка погасила борг з електроенергії, однак підключати споживача знову енергетики не поспішали. До того ж мати нашої читачки перебувала у вкрай тяжкому стані. Ми звернулися до керівництва ВАТ «Донецькобленерго» з проханням вирішити проблему. Заступник директора Олена Костюк із розумінням поставилася до ситуації, протягом години родина отримала світло.
Учениця школи № 80 обласного центру Оксана Іванова та її мати Надія Тимофіївна звернулися до газети з проханням посприяти в обстеженні в дитячій клінічній лікарні № 1 у певний час, оскільки дівчина — випускниця та іншої нагоди для лікування не матиме. Головний лікар закладу Костянтин Ерліхман пішов назустріч: дівчина пройшла обстеження і профілактичне лікування. Батьки Оксани висловлюють щиру подяку керівникові лікарні та редакції газети «Голос України».
Пенсіонер із Краматорська Дмитро Чаплигін поскаржився на те, що в поштовому відділенні йому відмовили у передплаті газети на друге півріччя, хоча термін передплати було продовжено. Наш читач вказав на інформацію в «Голосі України», але не зміг переконати поштових працівників. Після звернення редакції до обласної дирекції УППЗ «Укрпошта» проблему було вирішено, пенсіонер зміг передплатити улюблену газету.
На прямій лінії чергувала Ірина ОЛЬШАНСЬКА.
Телефон гарячої лінії «Голосу України» в Донецьку: (062) 300-37-95. Дзвінки приймаються кожної другої та четвертої середи місяця з 11-ї до 14-ї години. Якщо ви не маєте можливості зателефонувати, пишіть на адресу громадської приймальні газети: вулиця Первомайська, 9/2, Донецьк, 83086.