Над заголовком для цієї інформації кореспонденту думати не довелося — його в першу хвилину зустрічі «подарував» Анатолій Васильович Сотченко. Наш передплатник із Севастополя за підсумками розіграшу призів від парламентської газети одержав подарунковий набір із символікою «Голосу України».
З’ясувалося, Анатолій Васильович постійний і дуже уважний читач парламентського видання практично з перших днів виходу газети у світ:
— Знаєте, посади, які я обіймав, зобов’язували бути в курсі подій не тільки «загалом», а й професійно орієнтуватися в законодавчому процесі, в роботі Верховної Ради, першим дізнаватися про законодавчі акти, що вийшли.
Після понад двох десятиліть роботи на флагмані севастопольської індустрії — Севморзаводі — Анатолій Васильович працював у державній податковій інспекції Нахімовського району, у райдержадміністрації, був керсправами районної ради. І всі ці роки, на всіх посадах «Голос України» служив йому добрим і вірним порадником, помічником та інформаційним джерелом.
— «Голос України» задовольняв мій інтерес із усіх питань. І після того, як я в 2006 році пішов на пенсію, уже не зміг розстатися з газетою, що полюбилася, — переплачую і читаю її регулярно. Ви про те, що я розповідаю, напишете в редакцію? Тоді обов’язково напишіть, що я висловлюю подяку журналістам за їхню відмінну роботу. А також передайте в редакцію, що поки живий, передплачуватиму «Голос України»!
Севастополь.
На знімку: Анатолій СОТЧЕНКО з призами від нашої газети.
Фото автора.