Нині у слідчому ізоляторі Сімферополя чекають на суд троє кримчан, які скоїли цілу низку нападів на поштарів, поштові відділення, банки та аптеки у Феодосії, Сімферополі, Дніпропетровську та Запоріжжі. Бандитів затримали в Дніпропетровську. Заарештовані виявилися кримчанами: двоє феодосійців та житель містечка Щолкіне. Всі зовні добропорядні молодики, мають родини і малих дітей, усім трьом було ледь за двадцять років.

Їхня злочинна епопея почалася у Феодосії з розбійного нападу на жінку-поштарку, яку госпіталізували з тяжкими травмами. У неї вони відібрали близько 18 тис. грн., призначених для виплат пенсій. Наступною жертвою стали працівники відділення зв’язку, розташованого біля феодосійського автовокзалу. Звідси бандити винесли 4,5 тисячі гривень і вирушили до Сімферополя, де пограбували 35-те поштове відділення, звідки викрали близько 15 тис. грн. Невдовзі схожий розбій трійка вчинила в аптеці. Добути зловмисникам вдалося лише 100 грн., бо перед їхнім нападом тут провели інкасацію. Тоді молодики увірвалася до відділення Ощадбанку, звідки викрали 17 тис. грн.

Це лише короткий перелік пограбувань, які були скоєні у різних містах країни. Тепер правоохоронці перевіряють бандитів на причетність до інших злочинів.

Крим.