Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності рекомендує Верховній Раді прийняти за основу проект закону про внесення змін до статті 16 Закону Про міліцію» (щодо запровадження нагрудних знаків на форменому одязі працівників органів внутрішніх справ).
 Законопроектом (реєстр. №4988) передбачається запровадити персональні нагрудні знаки (жетони), які мають розміщуватися на форменому одязі кожного працівника органу внутрішніх справ рядового і начальницького складу та надати можливість ідентифікувати за необхідності його особу.
Згідно з проектом, «працівникам міліції заборонено знімати з форменого одягу чи приховувати нагрудний знак, а також будь-яким іншим чином перешкоджати читати інформацію на ньому та фіксувати її за допомогою технічних засобів».
У ході обговорення члени комітету акцентували увагу на важливості законопроекту у правовій системі України та одноголосно висловилися за необхідність його прийняття.
Народні депутати відзначили, що прийняття законопроекту дозволить полегшити можливість ідентифікувати працівників органів внутрішніх справ та знизити кількість злочинів у сфері службової діяльності завдяки спрощенню впізнаваності кожного працівника органу внутрішніх справ рядового і начальницького складу.
Інформаційне управління апарату Верховної Ради.