Щиро вас вітаю і разом з вами сердечно переживаю сумну й водночас історично значущу річницю Чорнобильської трагедії, яка сколихнула увесь світ і відкрила йому Україну, славний Український Народ, котрий почав масово усвідомлювати власне прагнення до незалежності.

Саме вибух на ЧАЕС двадцять два роки тому поклав початок втіленню споконвічної мрії Української Нації на вільне життя у своїй Українській Державі.

Катастрофічні наслідки вибуху відкрили очі й серця Українців для розуміння того, здавалося б, давно очевидного факту, що лише «у своїй хаті й своя правда і сила, і воля».

І сьогодні в наших серцях б’ють дзвони Чорнобиля, і сьогодні десятки тисяч наших співвітчизників несуть тяжкий хрест хвороб і скорботу за тими, кого забрав із собою смертельний вихор радіації.

Проте ці страждання не є марними. Переживши хаос і безнадію, ми продовжуємо крокувати вперед, відкидаючи з нашого шляху корупцію, брехню, лицемірство й підступність хитрих політиканів. Ми вперто і послідовно торуємо шлях до Суспільства Справедливості.

Ми маємо програму «Український прорив», реалізація якої виведе Україну на рівень цивілізованих держав світу і в кілька разів підвищить добробут громадян.

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, миру і добра вашим родинам, благополуччя, успіхів і Божого благословення на всі ваші добрі справи.

Слава Україні!

Щиро ваш Віталій КОРЖ, народний депутат України (фракція БЮТ).