Одеса

Мотиви вбивства — комерційні взаємини

Увечері в районі 411-го військового клінічного шпиталю Південного оперативного командування знайшли тіло чоловіка. Співробітники правоохоронних органів виявили на місці події 14 стріляних гільз калібру 7,62 мм. У результаті оперативно-розшукових дій встановили, що загинув 38-літній бізнесмен Сергій К., співзасновник транспортного підприємства, який прописаний у Херсоні й проживав в Одесі. Зброї, з якої стріляли, виявити не вдалося. Мотивами вбивства, кажуть правоохоронці, могли стати комерційні взаємини.

В’ячеслав ВОРОНКОВ.

Івано-Франківщина

22-річний рибалка так покупався, що рятувальники майже добу шукали його у воді

Нещастя сталося в Галицькому районі. Компанія молодиків приїхала з Івано-Франківська на річку Гнила Липа порибалити. Кльову не було, тож хлопці вирішили підняти собі настрій спиртним. Один із них так розігрівся, що вирішив остудитися в холодній воді. Не слухаючи застережень друзів, відплив метрів на тридцять від берега, а повернутись назад уже не зміг: м’язи скував холод. Рибалки негайно повідомили про біду рятувальників. Ті майже добу шукали тіло бідолахи, аж поки виловили його у Дністрі. Це вже четвертий потопельник на Прикарпатті з початку року.

Дарина НАЗАРЧУК.

Севастополь

На городі — коноплі...

Мешканець севастопольського приміського селища Цукрова Голівка організував нелегальний бізнес, як то кажуть, не відходячи від власного городу. На присадибній ділянці він вирощував коноплі, у будинку переробляв їх «до кондиції» і реалізовував продукт місцевим наркоманам.

Зацікавившись протиправною діяльністю тридцятитрьохрічного наркоторговця співробітники Балаклавського райвідділу міліції вилучили в нього майже кілограм підготовлених до продажу конопель. За повідомленням начальника слідчого відділу Балаклавського РВВС Володимира Морозова, «підприємницькі» таланти наркоділка «оцінять» відповідно до вимог частини 1 статті 309 Кримінального кодексу України — «незаконні операції з наркотиками».

Микола МАГДИЧ.

Кременчук

Не залишайте цінних речей в автомобілях!

У Кременчуці правоохоронці затримали дві групи осіб, які займалися крадіжками майна з автомобілів. До складу першої входило чотири особи. Злочинці розбивали скло викруткою та забирали з машин цінні речі. Усі затримані — раніше судимі, віком від 20 до 32 років. Наразі міліціонери вже довели причетність цієї групи до 19 крадіжок з автомобілів. Аналогічним способом діяла й друга група, затримана оперативниками. 26-ти та 27-річні кременчужани теж викрадали цінні речі з автівок. На рахунку цих злодіїв близько 14 крадіжок.

Дмитро СКОБЕЛЬСЬКИЙ.