Дружина десантника Сергія Зулінського вінничанка Катерина з 8-місячною донечкою на руках залишилась у будинку, де стеля падає на голову. Спочатку прізвище її чоловіка було у списку серед полонених у Донецькому аеропорту, а потім зникло. Де він зараз, вона не знає...
— Останній раз я чула голос чоловіка 19 січня, — розповіла жінка кореспонденту «Голосу України». — Тоді він сказав, що тимчасово не телефонуватиме, бо їде туди, де нема зв’язку. Попередив, щоб не хвилювалася, і вирушив на допомогу кіборгам в аеропорт. Наступного дня наважилася зателефонувати сама. Озвався чужий чоловічий голос. У відповідь на запитання, звідки телефон і де її чоловік, почула російською: «Он больше не вернется».
Катя разом з батьками Сергія звернулися із заявами до всіх структур, які займаються пошуком полонених — в Міноборони, СБУ, Центр пошуку полонених. Офіційно не отримали жодної конкретної відповіді.
Біда ще й у тому, що в старенькій хатині, де мешкають Катерина з маленькою донечкою, падає стеля, стіни відходять. Жінка у розпачі, переживає, щоб будинок не завалився. Разом з тим вона не перестає вірити, що одного дня знову почує у телефонній слухавці знайому фразу: «Я живий, кохана!».
Вінниця.

Від редакції


«Голос України» звертається до небайдужих, у кого є можливість підтримати жінку з немовлям: номер картки ПриватБанку — 5168 7556 0902 8655 (Зулінська Галина Василівна, мама бійця).

Щаслива патріотична сім’я Зулінських на фоні прапора, якого рідні й друзі подарували Сергію, коли приїздив на ротацію.

Фото надане Катериною Зулінською.