Катюзі по заслузі

Сумська область. Верховний Суд України залишив у силі вирок апеляційного суду Сумської області стосовно 35-річного сумчанина В. Пономарьова. Його засудили до вищої міри покарання — довічного ув’язнення. Упродовж травня—липня 2006 року на території Сумського, Краснопільського, Лебединського районів та в обласному центрі злочинець скоїв чотири умисних убивства з корисливих мотивів, два розбійних напади, заподіяв потерпілим тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження. Жертвами були люди похилого віку. У поданій касаційній скарзі В. Пономарьов уперто доводив свою непричетність до скоєних злочинів. Він навіть вказував на порушення процесуального закону під час розслідування його справи. Однак Верховний Суд України, ретельно вивчивши матеріали справи, визнав доводи В. Пономарьова необґрунтованими і відхилив їх.

Владислав ЖМУРКОВ.

Жінку вбили за 10 гривень

Чернівецька область. Мешканка села Бояни завітала зі своїм співмешканцем до знайомих у село Припруття. Там, як годиться, гостей спочатку почастували. А потім супутник пані згадав, що вона винна йому 10 гривень. Та, на свою біду, цей факт заперечила. За що була жорстоко побита кулаками та палицею. Від травм нещасна померла в лікарні. Порушено кримінальну справу.

Сергій СУЛИМА.

Дві жінки мало не зарізали спільного коханого

Полтавська область. Правоохоронці Кременчука встановлюють обставини незвичайної сварки. Як розповіли кореспонденту газети «Голос України» в прес-центрі УМВС України в Полтавській області, 27-річний чоловік випив горілочки разом із двома представницями прекрасної статі. Що було далі, ще невідомо, але чоловіка госпіталізували до міської лікарні з діагнозом «колото-різана рана лівого передпліччя». Нині правоохоронці встановлюють, хто саме з жінок мав намір попасти чоловікові в серце, але попав у плече. Єдине, що відомо на сьогодні, — ножове поранення постраждалий отримав під час розпиття спиртних напоїв зі своїми «коханими» жінками.

Дмитро СКОБЕЛЬСЬКИЙ.