Чернігівець Анатолій Григорович Скороход за професією інженер. Працюючи в інститутській лабораторії, він став автором багатьох винаходів у сфері техніки. А торік Державний департамент інтелектуальної власності видав йому патент на винахід... способу лікування псоріазу.

— Цілителем я став вимушено, — розповідає винахідник. — Двадцять років тому захворів на псоріаз. Практично була вражена вся шкіра. Медицина нічим не допомогла. Тому я сам почав читати фахову літературу, вивчати рецепти знахарів. Так і вийшов на спосіб самозцілення. Невдовзі я самотужки повністю здолав недугу. Тепер й іншим людям допомагаю оздоровлюватися, як правило, зі стовідсотковою гарантією.

Анатолій Григорович вважає, що причиною псоріазу є інтоксикація та патологія судинної, капілярної системи людського організму.

— Як правило, — каже він, — у людини починає лущитися, вкриватися струпами, висипаннями шкіра тому, що відбувається запалення нижньої частини кишечника. Через це його стінки всмоктують токсичні речовини, які згодом і руйнують шкіру. Наступні причини псоріазу — холод і стреси. Вони провокують захворювання капілярної системи, яка живить шкіру. У місцях висипань зменшується пото- і саловиділення, уповільнюється рух міжклітинної рідини, а відтак токсичні продукти, які не можуть вільно покинути організм, провокують «вибух» шкіри.

Як же лікувати «невиліковну» хворобу?

На думку цілителя, треба передусім зняти процес інтоксикації організму, відновити капіляри. На перший погляд, все просто. Але насправді хворого чекає процес лікування, яке вимагатиме від нього терпіння, старанності, ретельності.

— Важливу роль у боротьбі з хворобою відіграють ранкові та вечірні очищувальні клізми, — розповідає автор унікальної методики лікування. — Хворий повинен дотримуватися суворої дієти. Не слід вживати нічого жирного, гострого. Бажано також виключити з раціону все, що має червоний колір, оскільки частота його коливань збігається з частотою коливань мембрани хворої клітини.

— Що ж тоді їсти?

— Геркулес, гречану, ячну каші, сиру капусту, страви з картоплі. Можна вживати не засмажену рибу, відварене м’ясо...

Звичайно, це лише перші кроки у подоланні недуги. А саме оздоровлення судин, капілярів відбувається значною мірою траволікуванням. Цілитель збирає трав’яні набори у лісі поблизу села Олишівки, де народився. Він при лікуванні псоріазу застосовує череду, чортову бороду, кору лісного горіха, дикої груші, гілки шовковиці. Має і власну методику приготування настоїв. Трави не кип’ятить, а лише ошпарює для дезінфекції. Потім шість годин настоює їх у теплій воді. У такий спосіб, вважає цілитель, цілющі властивості рослин зберігаються найкраще.

Крім псоріазу, А. Скороход також успішно нині лікує простатит, імпотенцію, жіночі хвороби.

Чернігів.

На знімку: цілитель Анатолій Скороход.

Фото автора.