Український серіал «Серцю не накажеш» стартував на каналі «1+1». Але ще до ефіру хітом з однойменною назвою стала пісня у виконанні гурту «Барселона».

Півроку шалених зйомок, побудов дорогих декорацій, причепурення акторів, а найбільше — спроба виконавця головної ролі Анатолія Хостікоєва увійти в образ справжнього олігарха — вийшли на екрани. Наші співвітчизники та й російські глядачі побачать, яким може бути суворий «хазяїн життя» у виконанні відомого українського актора. Бо це перша велика роль Хостікоєва у сучасному серіалі. До того ж саме його персонаж — король ринку нерухомості та сімейний деспот Григорій Варламов — зав’язує на собі всі інші сюжетні лінії. А вони здебільшого рухаються навколо шаленого молодого кохання, підступності, зради і врешті-решт помсти.

«Серцю не накажеш» — це адаптація успішного румунського серіалу «Сльози кохання». Там головний герой був справжній Дракула. Хостікоєв грає більш людяного чоловіка.

— Я вирішив для себе, що буду грати сильну людину, в якої, як і у всіх, свої больові точки, — зізнався актор.

Саме до цих «точок» належить його розбещена донька Настя, коханка і дружина суперника по бізнесу Марго (Ольга Філіпова) та донька бізнес-конкурента Олександра (Ольга Чурсіна). Для останньої «Серцю не накажеш» став доленосним серіалом. На зйомках Ольга закохалася у свого партнера Олексія Нагрудного (колишнього соліста гурту «Іграшки») і... побралася з ним.

Актори і герої досі продовжують розігрувати драму із розбитими серцями, адже зйомки серіалу тривають. Тож навряд чи хто скаже, чим може закінчитися ця неймовірна історія.

На знімку: кадр із серіалу.

Фото надано прес-службою «1+1».