Правоохоронці АРК зафіксували кілька убивств жінок у курортній Євпаторії. Злочини скоєно протягом трьох місяців. Перший — 24 травня близько другої години ночі, другий — 19 липня, а третій — через десять днів. Характерно, що останнього дня було скоєно два злочини — вбивство та спроба вбивства. Як стверджують у центрі громадських зв’язків кримської міліції, за обставинами та характером убивств злочинець, схоже, страждає на психічні хвороби і, очевидно, проживає в Євпаторії або ближніх селах.

— У неділю курортниця йшла додому з пляжу, — розповідає начальник кримської міліції Анатолій Могильов. — У безлюдному місці її наздогнав чоловік і завдав кілька ножових поранень. Це була третя жертва маніяка. А близько п’ятої години ранку того самого дня жінка з Росії гуляла в парку біля моря. До неї підійшов роздягнений чоловік з ножем і запропонував «спільне життя». Потім завдав удару ножем в живіт, після чого помив руки у морі і зник. Поранена дивом врятувалася. Правоохоронці за словами жінки, яка вижила, та кадрів з камери спостереження одного з місцевих банків склали фоторобот убивці.

У Євпаторії вже пройшла спеціальна нарада під керівництвом заступника міністра внутрішніх справ України генерала Миколи Куп’янського; місто патрулюють наряди міліції. Уже затримано кількох підозрюваних у скоєнні злочинів.