Стали відомі нові подробиці злодіянь дніпропетровських убивць. З’ясувалося, що їхніми жертвами були не лише літні люди. В ніч на сьоме липня зловмисники вбили одразу двох: на вулиці Богдана Хмельницького —21-річного хлопця, а на Косіора — 32-річну жінку. В неї залишився десятирічний син. Також підлітки причетні до вбивства запорізького міліціонера. Його було скоєно, коли злочинці відпочивали на Азовському морі. 23-річного працівника відділу державної служби охорони м. Василівка забили до смерті. На сьогодні слідством доведено, що затримані скоїли 15 убивств. Збирання доказів інших злочинів триває. Про це кореспонденту «Голосу України» повідомив начальник УМВС України в Дніпропетровській області Іван Ступак.

Водночас у Дніпропетровську назріває скандал. Це пов’язано з тим, що правоохоронні структури міста не можуть визначитися з кількістю підозрюваних. Міліція твердить про трьох затриманих. Проте цю інформацію заперечили в прокуратурі. Там кореспондентові «Голосу України» повідомили, що в справі фігурують тільки двоє. Вину третього встановить суд. Деякі мешканці запевняють, що злочинці —діти впливових чиновників. Такі чутки поширилися одразу після затримання молодиків.

Тим часом у місті з’явилася інформація, що злочини тривають. Нібито впродовж останніх трьох днів вбито троє людей. У міліції це спростували. Заявивши, що вони скоєні на побутовому грунті і їх уже розкрили.