На Миколаївщині заступник начальника управління лісового господарства написав заяву про звільнення під тиском громадськості.
Активісти і працівники лісових господарств області, що пікетували офіс, вимагали відставки начальника управління Петра Паламарюка, який, за їхніми даними, реалізовував корупційні схеми передачі землі в приватну власність.
Пікетники подали в прокуратуру заяву, де докладно виклали всі обставини правопорушень, але прокуратура ніяк не відреагувала. Голова профкому миколаївського лісгоспу Володимир Яковлєв заявив, що раніше вже проводився мітинг із вимогою відставки начальника лісгоспу, однак жодних дій не було. На підрозділи, що ініціювали відставку керівника, обрушилася хвиля перевірок.
Як з’ясувалося, сам герой дня перебуває на лікарняному. Тому пікетники в присутності міліції опечатали його кабінет в управлінні — щоб до з’ясування обставин нічого не зникло. Заступник начальника лісгоспу написав заяву про звільнення, а мітингувальники вирушили на прийом до голови ОДА Миколи Романчука.