Мистецькі роботи дітей і молоді з фізичними вадами представлено на виставці у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї. Вона експонується у рамках Фестивалю творчості і талантів «Повір у себе».
В експозиції понад п’ятсот робіт. «Навіть не віриться, що все це виготовлено руками людей, які змушені докладати неймовірних зусиль, щоб побороти свої фізичні недуги для того, щоб займатися творчістю, — каже директор краєзнавчого музею Катерина Висоцька. — Наскільки ж талановиті й працьовиті ці хлопчики і дівчатка!»
Особливість виставки полягає у тому, що кращі роботи доручено визначити відвідувачам. Кожному з них пропонують зробити свій вибір і офіційно підтвердити його на папері, вказавши при цьому своє прізвище. У такий спосіб планують визначити 25 переможців. Нагородження відбудеться під час урочистого закриття фестивалю в Обласному музично-драматичному театрі імені Садовського.
Загалом для огляду представлено роботи 115 учасників віком від 7 до 35 років, які проживають у 21 районі Вінниччини. Їхні вироби найрізноманітніші — картини, написані аквареллю, гуашшю, олівцями, різьба по дереву, аплікації з тканини і паперу, вишивка нитками, стрічками і бісером, глиняні та гіпсові композиції тощо. Крім того, у фестивалі беруть участь автори літературних поетичних і прозових творів.
Триватиме захід, що вже став традиційним, до 4 червня.
 
Вінницька область.