Один із мешканців Тиврівського району, що на Вінниччині, вночі вивів у ліс дружину, яка є матір’ю п’ятьох дітей, і влаштував їй тортури.

За інформацією сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції, 30-річний чоловік прив’язав жінку до дерева, бив та нацьковував на неї собаку. Про зникнення дочки на телефон чергового Тиврівського райвідділу міліції повідомила її мати. На пошуки жінки та її кривдника задіяли особовий склад міліції, а також окремих жителів села. Оглянули покинуті будинки, лісосмуги, яри, але зниклих не знайшли. Додому жінка повернулася тільки ввечері наступного дня. Вона й розповіла, що сталося. 

Кримінальне провадження направлено до суду. За таке правопорушення передбачено покарання до п’яти років позбавлення волі. Начальник Тиврівського райвідділу міліції Сергій Рудик повідомив, що раніше чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності. Він не тільки бив дружину, а й не виконував обов’язків з догляду за дітьми. Інкрімінували йому й незаконне зберігання наркотичних засобів.

Вінницька область.