Щоденне життя сучасної жінки — це суцільне ЛА-ЛА-ЛА. Поміркуйте самі: вранці встаЛА, чоловіка та дітей розбудиЛА, на службу-у садок-у школу провеЛА, домашніх улюбленців погодуваЛА, на роботу побігЛА, на збори встигЛА, ввечері з роботи втекЛА, із садка-школи забраЛА, на заняття відвеЛА, у магазин зайшЛА, вечерю приготуваЛА, підлогу помиЛА, попраЛА, попрасуваЛА, з занять зустріЛА, уроки зробиЛА, перевіриЛА, викупаЛА, спати вклаЛА. І ось ці ЛА-ЛА-ЛА — щодня. Ех, не життя, а пісня!

 


Але! Незважаючи на такі от щоденні турботи, ми не припиняємо бути ніжними, люблячими, розуміючими. І завжди гарними! У будь-якій життєвій ситуації ми — жінки до кінчиків волосся, чарівниці! Ми сп’яняємо без алкоголю, з мухи можемо зробити слона, з нічого — скандал, а часом — навіть драму! Вперто купуємо сукні 42 розміру, хоча носимо 48, і свято віримо, що вранці станеться диво. Ми плачемо, коли ніхто не бачить, і сміємося, коли на душі — біль. Для нас немає заборон і перешкод, якщо доводиться захищати свою родину. Що нам кінь на скаку! Ми поїзд зупинимо, якщо потрібно! І ще. Велика Китайська стіна — це про нас: до нас не підібратися, але за необхідності ми дістати зможемо.
Ми різні. Але лише за віком і спорідненням. Ми доньки, подруги, сестри, дружини, мами, бабусі. А по суті своїй — ми жінки. І не потрібно нас намагатися зрозуміти. Просто запам’ятайте: ми своє життя готові віддати заради тих людей, яких ми любимо. Але ви, чоловіки, нас теж бережіть...

 

 


Мал. Олексія КУСТОВСЬКОГО.