Полтавські убозівці ліквідували ще одну «фірмочку», яка надавала вельми пікантні послуги. Сутенери давали оголошення в газету про те, що набирають молодих дівчат для високооплачуваної роботи, в якому вказували номер виключно мобільного телефону (щоб замести сліди, стартовий пакет з номером викидали). А після «кастингу» дівчатам давали ясно зрозуміти, які будуть характер роботи та умови.

Затриманими сутенерами виявилися два тридцятирічні полтавці: один — раніше судимий за розбійний напад, а другий — вже притягувався за звідництво. «Працювали» близько року, а в групі було 5—6 дівчат віком від 19 до 24 років. За годину «кохання» бажаючі викладали 150 гривень, але самі дівчата одержували лише 25—30 гривень.

За словами оперуповноваженого відділу з особливо важливих справ УБОЗ УМВС України в Полтавській області Віталія Керецмана, у сутенерів був навіть налагоджений зв’язок із клієнтами через одну зі служб радіотаксі, звідки й приймали замовлення на дівчат, мали й постійних клієнтів. Цікаво, що більшість із повій — студентки з «периферії», а тому це був їхній основний «заробіток».

Полтавська область.