Родину Медведєвих — працьовиту, дружну і співучу — знають у містечку Лисянка всі. Любов Іванівна понад тридцять років торгує в магазині колективного сільгосппідприємства «Нектар», а Володимир Григорович очолює товариство бджолярів району.

Подружжя побудувало собі гарний будинок, має присадибну ділянку, сад, пасіку. «Мед від Медведєвих» — духмяний і цілющий — має великий попит не лише в Лисянці. Його високу якість оцінили в Києві. Одне з міністерств щороку закуповує в цієї родини велику партію вітамінного продукту.

А ще Медведєви не уявляють свого життя без пісні. Володимир Григорович та Любов Іванівна співають у фольклорному гурті районного будинку культури, їх донька Люда — в церковному хорі.

Є ще одне родинне захоплення, яке створює особливий затишок у цьому домі. Вишивки на полотні хрестиком та гладдю прикрашають всі стіни, ліжка та столи. Кожна кімната від веселкового різнобарв’я схожа на квітник.

Рушники, серветки, скатертини, сорочки, вишиті Любов’ю Іванівною та Людою, завжди прикрашають районні та обласні виставки майстрів ужиткового мистецтва. Пробує мережити ниткою й Людин син Мишко. І в нього це виходить.

Черкаська область.