Так називають свою родину Ірина та Микола Смоляні. Адже саме 24 серпня 1991 року молодий правоохоронець та красуня-продавщиця після року зустрічань стали на рушник у районному РАГСі. День свого весілля Ірина й Микола досі згадують із радістю.
Кілька років молоде подружжя жило по гуртожитках. А 11 літ тому Смоляні перебралися в Ланцеве, до батьківської хати Миколи. Найбільшою їхньою радістю стали діти. Нині син Дмитро вже семикласник, донечка Оленка — третьокласниця. Сталися зміни і в житті батьків. Микола Якович після тривалої служби в правоохоронних органах уже третій рік очолює сільську раду. А Ірину Василівну в селі знають і поважають, як справну господиню, талановитого кулінара, добру маму. Оленка залюбки допомагає матері і на кухні, і в городі. Дмитро разом з татом опановує чоловічі справи. А на дозвіллі чоловіча половина родини любить порибалити.
Цими днями народжена одночасно із нашою державою родина Смоляних відзначає подвійне свято: річницю весілля і Незалежності України. Многая літа вам!

Куйбишевський район
Запорізької області.