Одразу 22 «золоті» весілля справили мешканці Суворовського району Херсона. Велика зала міського загсу ледве вмістила всі подружжя та гостей!
— Ми хотіли вшанувати людей, котрі через п’ятдесят років пронесли кохання й злагоду, виростили дітей, працювали на благо міста і завжди були прикладом добропорядної родини. Можливо, півстоліття тому не всі з цих пар відгуляли весілля, бо часи були нелегкі, повоєнні. Тож вважаємо за обов’язок віддати цим людям належну шану, — такими словами привітав «молодят» голова Суворовської райради Іван Лопушинський.
До всього ж подія збіглася з іншим ювілеєм — 40-річчям утворення Суворовського району. Тож все було по-справжньому: весільний рушник під ногами, спільний келих шампанського, золоті обручки на житньому зерні, зворушливі тости, подарунки і, звичайно, поцілунки під вигуки: «Гірко!».
Чекав на «молодят» і сюрприз: передплату на «Голос України» до кінця року своїм землякам-суворовцям подарував наш читач і шанувальник — олімпійський чемпіон Сергій Пострєхін.
 
Херсон.