Депутати Запорізької міської ради ухвалили зміни до бюджету на цей рік із доходами 716,7 млн. і витратами 783,5 млн. грн. А на покриття 65-мільйонного дефіциту влада випустить облігації або візьме кредит. Як у Харкові та Донецьку.
До речі, бюджет Запоріжжя в 2004 році був виконаний на 94 відсотки і становив (без урахування трансфертів) 416,7 млн. грн. Отримано субвенцій із Держфонду в розмірі 91,3 млн., дотацій — 7,9 млн. Промисловим комплексом міста порівняно з 2003 роком збільшено обсяги виробництва в усіх міських районах майже на чверть.
Депутати затвердили також зміни до міськбуддокументації і дозволили європейському інвестору одержати відвід землі під будівництво торговельного комплексу «Метро». Завдяки йому до міської скарбниці надійдуть 15—17 мільйонів гривень. За словами запорізького голови Євгена Карташова, ці гроші буде спрямовано на ремонт доріг і дахів.
Нині в Запоріжжі вже реконструюють центральний проспект, Космічний переїзд, вулиці Лермонтова, 40 років Рад. України, будують житло, пам’ятник Перемоги та нові парки.
 
Запоріжжя.