Ужгород приймав учасників восьмого міжнародного фестивалю «Інтерлялька-2004». 25 лялькових театрів із 14 країн тішили дітей та дорослих своїми виставами. Кращими виставами визнано «Діамантове озеро» театру «Доміно» з міста Рієки (Хорватія), «Золоте яйце» Каунаського театру ляльок (Литва), «Бик, Віслюк та Зірка» Луганського та «Недотепа із Вертепу» Закарпатського обласних театрів ляльок. До слова, остання вистава — за мотивами творів закарпатського письменника Дмитра Кешелі в постановці головного режисера театру заслуженого артиста України Олександра Куцика.
Одразу після закінчення цього фестивалю в Ужгороді вже вп’яте залунав «Срібний дзвін» — Міжнародний дитячо-юнацький мистецький конкурс. Ідея його проведення належить закарпатцю, композитору, академіку Академії мистецтв України Євгену Станковичу, який і очолює журі. До його складу входить ще одна краянка — народна артистка СРСР Гізела Ципола.
112 учасників віком від 5 до 21 року з шести країн світу змагаються у номінаціях «Академічний вокал», «Фортепіано», «Скрипка», «Гітара», «Домра» та «Духові інструменти».
Ужгород.