Наймолодшому члену Африканського товариства, яке існує в Луганську, 3,5 року. Анабель поки ще не розуміє, про що говорять дорослі на своїх зборах. Проте їй подобається бути серед них, бо в багатьох такий само темний колір шкіри, як і в неї. Товариство створили сім років тому два нігерійці, котрі навчалися в Луганську. До нього увійшли вихідці з країн Африки, яких доля привела в Донбас, члени їхніх родин і діти — загалом 150 осіб.
Останнім часом товариство почало рідшати. Пояснюється це тим, що зовнішня політика України не спрямована на розширення зв’язків із державами Африканського континенту. Через це якоюсь мірою потерпають і луганські університети, зацікавлені в навчанні іноземців.
Першорядне завдання керівники Африканського товариства вбачають у тому, щоб захистити дітей з темним кольором шкіри від расизму (який, на жаль, має місце серед молодшого покоління) і розширювати культурні зв’язки з іншими народами. Для цього вони вийшли з пропозицією створити в Луганську культурний центр для вихідців із країн Африки, які мешкають у нашій державі.
Луганська область.