Фестиваль чудового відпочинку «Кобле-ВО!» проходить уже вчетверте в однойменному містечку на березі Чорного моря. Тисячі відпочивальників з України, Росії, Молдови, Білорусі, втомившися від одноманітних розваг, на три дні стають найактивнішими учасниками «Кобле-ВО!». Насичена програма фестивалю приваблює всіх — незалежно від віку й кольору засмаги.
На одному з майданчиків — конкурс скульптур із піску. Архітекторами стали і діти, й дорослі. Традиційні величезні крокодили змінюються левами з гривами із водоростей, русалки — таємничими сфінксами. Журі суворе, але призи отримують усі.
Поряд — коло, у центрі якого силачі. Піднімають над головою 30-літрову діжку з пивом. Зрозуміло, що переможцем стане той, хто зробить більше підйомів. Глядачі активно вболівають і рахують разом з ведучою. Здавалося, переможцем стане Євген Іванович, котрий підняв діжку 39 разів. Та раптом з’являється конкурент — молодий накачаний хлопець Федір. Він і встановлює рекорд фестивалю — 45 жимів!
Не менший ажіотаж викликав турнір з пляжного волейболу. Статус змагання високий — Кубок України. Беруть участь 32 команди. Вдалося подивитися півфінальні ігри та фінал. Чудове, захоплююче видовище не залишає байдужим. Волейболістам нелегко. Кожна команда з двох осіб проводить мінімум три гри по три партії. Серед чинників, що ускладнюють гру, — 32-градусна спека, пісок стовпом і... безсонна ніч, проведена напередодні, у день відкриття фестивалю. До фіналу виходять «Оболонь-2» з Києва і торішній чемпіон харківський «Пілот». Після другої партії рахунок 1:1. Але в третій партії молода і сильна київська команда починає здавати. Загальний улюбленець — киянин Сергій Ревенко — дістав травму. Перемогли харків’яни, які й стали чемпіонами другий рік поспіль.
Три дні пролетіли вмить. Їхати не хотілося. Одна надія — на монетку, кинуту в море.