Уже вчетверте на берегах поліської перлини — Білого озера, що у Володимирецькому районі Рівненщини, проходив однойменний Міжнародний молодіжний соціально-екологічний фестиваль. У ньому взяли участь близько двохсот виконавців із різних областей України та Польщі. Серед них: рівненська фольклорна група «Дуліби», гурти «Острови» з Кузнецовська, «Stand up» із Києва, «The Calog» з Польщі та інші.
Фестиваль «Біле озеро» — один із небагатьох всеукраїнських заходів, у програмі якого органічно переплітаються мистецькі та соціально-орієнтовані програми й акції «Антинаркотик», «АнтиСНІД», «Екологія», «Чиста оселя». Кожний фестивальний ранок починався з того, що учасники фестивалю та глядачі прибирали концертну галявину. Для відпочиваючих працював екомагазин, де мішок із сміттям можна було обміняти на фестивальну валюту «еко». Діти залюбки долучалися до цієї акції, привчаючись до охайності та порядку, а на чесно зароблені «еко» купували іграшки, соки, цукерки.
Багато глядачів зібрала виставка робіт студентів Київського національного університету технології і дизайну та Київського державного інституту декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука.
Загалом глядачами фестивалю стали близько семи тисяч молодих людей з Кузнецовська, Володимирецького та інших районів Рівненщини, а також діти-інваліди, для яких Кузнецовський міський відділ сім’ї та молоді спільно з громадською організацією «Пласт» організували транспорт, проживання та харчування.