В одному з заміських дитячих таборів затримано чоловіка, якого підозрюють у розпусних діях стосовно своїх вихованців, повідомила прес-служба управління УМВС у Черкаській області.
Сорокарічний тренер однієї з черкаських спортивних шкіл запропонував батькам власними силами організувати оздоровчий табір. Ті пристали на цю ідею — зібрали гроші, завезли за місто інвентар, найняли кухарку. Однак, провідавши через кілька днів своїх чад, дізналися від них, що тренер з футболу перед сном частував їх якимись пігулками, після вживання котрих вони ніби «пливли». А потім робив непристойності...
Обурені батьки звернулися до правоохоронців. Наразі проти «вихователя» порушено кримінальну справу за ст. 314 — незаконне введення в організм наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Триває слідство, котре з’ясує всі обставини перебування дітей у таборі.
Черкаська область.
Коментар начальника управління з питань сім’ї та молоді Черкаської облдержадміністрації Людмили ДУДКО:
— Дуже прикро, що постраждали насамперед діти, їх психіка і, можливо, здоров’я. Цього б не сталося, якби батьки не вчинили так легковажно, довіривши своїх дітей малознайомій людині, котра не мала дозволу на відкриття і розміщення табору.