Лікар із Дубна Микола Дикун десять років тому побудував у місті першу піраміду, а нещодавно на її місці з’явилася набагато масштабніша за попередницю — висотою в п’ять метрів. Медик на основі своїх експериментів дійшов висновку, що у таких пірамідальних об’єктах природа заряджає додатковою позитивною енергією і людське тіло, і воду, і продукти. Головне при цьому — правильність наведених кутів на небесні світила, на об’єкти, що отримують космічну енергію...

— Закладаючи піраміду в Дубні, намагалися зберегти древні пірамідні пропорції, — розповідає Микола Дикун. — Дослідження свідчать, що енергетика пірамід безпосередньо впливає на молекулярну структуру тіла, а найбільше — на структуру рідин (води, крові, лімфи). На молекулярному рівні, як підтвердили японські вчені, ці рідини мають кристалічну форму сніжинки — початкову. Однак під впливом навколишнього світу (негативних емоцій, стресових ситуацій, поганого харчування, вживання забрудненої води тощо) структура молекули рідини в організмі видозмінюється, що, власне, стає причиною виникнення хвороб.  Якщо ж відновити кристалічну форму молекули рідини, недуга зникне сама собою. І, як на диво, саме в піраміді відбувається процес такої кристалізації. Ми провели експеримент: взяли дев’ять видів води — з-під крана, з водойми, освячену на Водохреща та заряджену в піраміді. Лише дві останні проби на молекулярному рівні мали форму сніжинок.

Дубенську піраміду досліджували науковці Інституту геологічних наук НАН України під керівництвом провідного фахівця у галузі геофізичних методів та геоінформатики, доктора фізико-математичних наук Миколи Якимчука. Під час експерименту було використано надсучасний вимірювальний апарат, яких у світі лише п’ять, і вперше цим приладом було зафіксовано наявність додаткової енергетики в піраміді. Це означає, що відкриваються нові можливості для експериментування й лікування.

Один із соратників Миколи Дикуна, затятий садівник-городник, перевірив й іншу властивість піраміди — позитивно впливати на ріст огірків. За тиждень до того як їх сіяти, він частину насіння помістив під верхівку піраміди. Після посіву це зерня зійшло на п’ять днів раніше, а урожайність від нього була вищою.

— Піраміда може й зашкодити людям. Особливо тим, у кого понижений тиск, оскільки пірамідальна енергетика істотно його знижує. Відтак все має бути під контролем лікаря, — зауважує Микола Дикун.

Євген ЦИМБАЛЮК, Олександра ЮРКОВА.

Рівненська область.

Фото Євгена ЦИМБАЛЮКА.

Студентки Дубенського коледжу культури і мистецтв Олеся Сосюк та Оксана Мартинюк кажуть, що пірамідою молодь користується, щоб позитивно зарядитися на складання іспитів.