Миколаївський пивзавод «Янтар» одержав вищу нагороду в рейтингу компанії «Інтербрю» за кращу якість продукції. Претендентами на перемогу в престижному конкурсі виступили 13 підприємств Східної Європи. Протягом року незалежні експерти тестували продукцію пивзаводів за 25 параметрами. Брали до уваги фізико-хімічні, мікробіологічні показники звареного пива, організацію роботи на самому виробництві.
Результати праці миколаївських броварників виявилися найбільш вражаючими, за що їх і визнано гідними нагороди — зменшеної копії мідного варильного казана. З часу входження заводу «Янтар» до складу компанії «САН Інтербрю Україна» його потужності збільшилися втричі. На підприємстві проведено модернізацію і переозброєння основних фондів, установлено нове обладнання. Лише за минулий рік у завод вкладено 10 мільйонів євро. А обсяги виробництва зросли майже на 13 %.
За словами директора з якості компанії Карлоса Лема, якість на наших підприємствах уже не мета. Це спосіб життя. У чому постійно переконуються справжні поціновувачі пива.
Миколаїв.