Перший на Закарпатті службовий будинок для дільничного інспектора міліції відкрито в селі Косоні Берегівського району. Майже рік це село, а також ще три — Попово, Мале Попово та Гетен обслуговує молодший лейтенант Богдан Попович. Керівництво закарпатської міліції зупинило свій вибір на цій дільниці не випадково. В Косоні, що розташована на україно-угорському кордоні, функціонує контрольно-пропускний пункт прикордонної та митної служб. Його щодня перетинають 200—300 автомобілів та близько сотні пішоходів. Це збільшує ймовірність контрабанди, незаконного перетину кордону тощо і присутність представника міліції тут не зайва.
Щоб добратися до своєї дільниці, 24-річному молодшому лейтенанту треба було долати до 60 кілометрів, бо мешкає він у Мужієві. Тепер у його розпорядженні ошатний будинок в Косоні, в якому поруч із службовим кабінетом та кімнатою для затримуваних розташоване й помешкання дільничного — передпокій, спальня та кухня.
За словами заступника начальника УМВС у Закарпатській області Володимира Цанька, такий будинок відкриють днями й у Виноградівському районі.
Закарпатська область.