Минулого тижня наші колеги по перу і мікрофону донесли до люду сенсаційну інформацію. Вкрадено міст, що з’єднував село Неліпине із присілком, — селяни змушені ходити кілька кілометрів в обхід.
Ось що сказав з цього приводу перший заступник начальника Свалявського райвідділу внутрішніх справ майор міліції Михайло Шелеп:
— За кілька десятків метрів від старого містка побудовано новий, бетонний. Дехто з місцевих мешканців вирішив, що балки зі старого містка, які лежали поряд, «нічийні» і їх здали у металобрухт. Ця, з дозволу сказати, сенсація не варта виїденого яйця. Та все-таки справу розслідують.
Не здивувала горян і інша сенсація, про яку так багато повідомляли засоби масової інформації. Сніг помаранчевого кольору, що впав на початку тижня над селами Тихим і Гусним Великоберезнянського району. Два роки тому тут випадав і дощ приблизно такого самого кольору. Фахівці стверджують — це відгомін піщаних бур у Саудівській Аравії. Маси піску, підняті ними, вітри доносять і до Карпат.
Саме так прокоментувала це загадкове природне явище прес-служба управління з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області. Принаймні заміри на радіоактивне забруднення від’ємні.