Це сталося у селищі Димитрове Знам’янського району Кіровоградської області. Його товариша у тяжкому стані з переломами ніг та черепно-мозковою травмою доставлено до лікарні.
Напередодні у фатальному будинку сталася пожежа, яка майже повністю його знищила. А наступного ранку онук господарки разом з товаришами розбирав уцілілі цеглини. Ніхто з дорослих не бачив, як сталася біда. Почули лише сильний гуркіт, коли обвалилася димохідна цегляна труба. Під її уламками і опинилися діти. Сусіди самотужки витягнули хлопчиків з-під завалу.
Онук помер майже одразу на руках бабусі. Його товариша вдалося врятувати лише завдяки тому, що за лічені хвилини на місце пригоди прибув Олександрійський воєнізований гірничо-рятувальний загін. Його працівники надали потерпілому першу медичну допомогу.
Як повідомили нашому кореспондентові у центрі пропаганди Головного управління МНС України в Кіровоградській області, постраждалих могло бути й більше. У той час, коли сталася трагедія, ще четверо дітлахів, які разом з потерпілими порпалися на згарищі, пішли обідати.