Миколаївська команда КВК «Дизель» вийшла у фінал Московської відкритої «Прем’єр-ліги». Сьогодні це єдина команда, що представляє Україну у вищій і Прем’єр-лізі. Перемогти в півфінальній грі, яка відбулася на початку листопада, було складно. З «дизельцями» грали сильні команди із В’ятки, Челябінська і Сухумі. Однак миколаївці не тільки довели журі свою спроможність, а й змогли розсмішити вимогливого московського глядача.
Тепер команда готується до вирішальної гри — фіналу, що відбудеться 8 грудня. За місяць треба придумати нові тексти і жарти. До того ж програму виступу «дизельці» пишуть самостійно, не залучаючи професійних авторів і режисерів. І річ навіть не у грошах, просто хлопці поки що не вичерпали власні жарти, є в запасі нові оригінальні ідеї.
А під «фінансове крило» команду взяв Миколаївський морський торговий порт. Спонсор не тільки фінансує поїздки, проживання і «обмундирування», а й забезпечує репетиційною базою. Відтепер «Дизель» виступатиме в іграх як команда Миколаївського морського торгового порту.
Миколаїв.