У Рівному Голова Національного банку України Сергій Тігіпко, де він перебував з робочою поїздкою, відзначив неабиякий розвиток банківської справи. Але журналістів цікавило більше.
Скажімо, чи братиме він участь у наступних президентських виборах? За його словами, про це поки що рано говорити, бо у парламентської більшості ще не закінчилися дискусії про єдиного кандидата. «Однак, — сказав він, — як лідер політичної партії «Трудова Україна», маю бути готовий до всього».
Щодо участі України в ЄЕП, то він упевнений, що Україна має підписати документи про створення ЄЕП, але в жодному разі не йти на митний союз. «Він потребує, безперечно, створення наддержавного органу, передачі йому частини повноважень. А за це, я думаю, Верховна Рада не проголосує», — сказав Сергій Тігіпко.
Голова Нацбанку зустрівся з керівниками територіального відділення Нацбанку, комерційних банків, «приписаних» в області, підприємцями. Про шляхи подальшого розвитку очолюваної ним системи та її вклад у розвиток економіки України йшлося під час зустрічі Сергія Тігіпка з керівниками банків, спудеями Національного університету «Острозька академія», де йому вручили почесну срібно-бурштинову відзнаку вузу. У древньому Острозі Голова Нацбанку передав місцевому музею нумізматики колекцію монет, випущених протягом 2003 року.