Співробітники Головного управління МВС в Одеській області затримали грузинського «злодія в законі». Разом із ним правоохоронці заарештували ще п’ятеро осіб, четверо з яких — жителі Одеси.
В 2013 році 42-річного злодія-рецидивіста Гочу Джинчарадзе із кримінальним прізвиськом Курша уже видворяли за межі України із забороною в’їзду на п’ять років. Проте він повернувся в нашу країну, намагаючись установити контакти з місцевим криміналітетом.
Разом із ним цього разу оперативники затримали ще одного уродженця Грузії на кличку Сивий. Останній, за інформацією міліції, прибув в Україну наприкінці 2014 року і мешкав в Одесі.
Наразі правоохоронці вживають заходів щодо терміновому виселення Курші з території України. Грузинський «злодій у законі» неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за участь у незаконних злочинних формуваннях, а також за незаконний обіг зброї і наркотиків у Російській Федерації та Грузії. Гоча Джинчарадзе був «коронований» у 1998 році й двічі відбував покарання у Грузії за приналежність до «злодіїв у законі». Вийшов за амністією наприкінці 2012-го.
 
Одеса.