Розбійницький напад на касира підприємства «Вінницяхліб», вчинений в обідню пору минулого понеділка, фатально закінчився для одного із двох грабіжників. Після блокування його працівниками міліції він підірвав себе гранатою. Дехто з міліціонерів одразу впізнав нападника. Це був не хто інший, як офіцер одного з підрозділів УМВС у Вінницькій області.
...Несподівано увірвавшись до каси, грабіжники силою відібрали у касира сумку з грішми. Був день зарплати, і касирка щойно повернулася з банку. Жінка спробувала чинити опір, але пролунав постріл. За непідтвердженою інформацією, вона отримала поранення в плече. Куля влучила також у працівника служби охорони, який переслідував нападників. Нині він у тяжкому стані перебуває в лікарні. Міліція спрацювала оперативно — далі території сусіднього підприємства, заводу тракторних агрегатів, грабіжники не втекли. Спершу затримали одного.
Заступник начальника УМВС області полковник міліції Віктор Козаченко, який брав безпосередню участь у затриманні грабіжників, відмовився розповісти про те, як відбувалося затримання. Сказав лише, що продовжує залишатися під гнітючим враженням від побаченого: осколками гранати тіло грабіжника розірвало на шматки. Щоправда, перш ніж покінчити з собою, він, колишній «афганець», попередив, щоб не підходили до нього близько.
До речі, ще одну бойову гранату і пістолет знайдено у поліетиленовому пакеті, викинутому грабіжниками під час утечі. Неподалік лежала сумка з грішми: тікаючи, нападники позбувалися речових доказів.
 
Вінниця.