Той, хто прочитає цю історію, найпевніше дивуватиметься й питатиме себе: невже таке можливо? На жаль, панове! Якщо в людини немає Бога в душі, вона стає звіром.

У Юлі звір прокинувся в 27 років. Утім, вона й до цього була розбещеною, жорстокою дівчинкою, яка поневолила одразу чотирьох дорослих людей — батьків і бабусю з дідусем. Вона була єдиною дитиною, не красуня і не розумниця, але не без талантів. У Юлі був непоганий голос і свого часу у складі дитячого хору вона навіть побувала з концертом у Франції. Зрозуміло, що в сім’ї її боготворили і, як воно буває, балували. Батьки не були бідні. Бізнес у тата розвивався успішно, тому Юля мала можливість і вчитися, і вдягатися красиво, і харчуватися, як любила повторювати мама, тільки «екологічно чистими продуктами».
Коли Юля брала шлюб уперше, батьки не пошкодували грошей на весілля, але заміжнє життя доньки тривало недовго. Невдовзі Юля захопилася іншою людиною, і заради щастя дочки батьки купили їй окрему квартиру й автомобіль. З Романом життя склалося. Важко сказати, чи було тут кохання, але те, що в них збіглися інтереси, — цілком доведено. Роман мав нерозлучного друга Стаса й обидва захоплювалися наркотиками. Юля балувалася лише транквілізаторами, але цього було досить, щоб відчувати кайф. На те й інше потрібні гроші. Вони були в забезпечених батьків, проте рідній донечці перепадала лише невелика частина, а вона хотіла багато й одразу. Ось трійка й замислилася, як відібрати в батьків і будинок, і «Форд», і збережені на чорний день грошенята. Варіант був один — вбити батьків і стати спадкоємицею.
Підготовка до цього тривала кілька місяців. Таємно від родичів Юля продала квартиру, машину й перейшла жити до батьків, вигадавши історію про те, що її суджений подався на заробітки, а їй сумно жити одній. Готуючись до вбивства, зграя придбала за «квартирні» гроші зброю, мобільні телефони, частину витратили на наркотики. Протягом того часу, поки Юля жила в батьків, вона щодня вела розмови про те, що їхню сім’ю зурочили і тому батько почав хворіти. Що треба поїхати до відомої знахарки і тільки-но вона дізнається адресу цієї цілительки, повезе батьків до неї на прийом. Батьків розчулювала турбота доньки, вони навіть не подумали їй заперечувати.
Наприкінці серпня торік Юля повідомила батькам, що домовилася про зустріч зі знахаркою, котра живе в Слов’янську Донецької області. Треба, мовляв, збиратися в дорогу. До того ж туди обов’язково мали поїхати і дідусь з бабусею, оскільки зуроченяя зніматиметься з усієї сім’ї. А за день до цього Роман зі Стасом побували в лісі Станично-Луганського району й викопали там велику яму. Юля устигла оформити всі справи на спадок батьків. Зрозуміло, без їх відома й підписів. Гроші зробили все. В поїздку вирушили на дідусевих «Жигулях», він сам і за кермом сидів. Так було задумано за планом зграї. Показуючи дорогу, Юля завела автомобіль у ліс: наче заблукала. Мобільні телефони давали можливість трійці спілкуватися. Отож, у якийсь момент Юля вийшла з машини й пішла шукати дорогу, а Роман і Стас, натягнувши маски, пустили в хід зброю й ножі. Трупи всіх чотирьох поховали в заздалегідь викопаній ямі, туди кинули й закривавлені чохли, номери машини й трамплер. Саму машину за розробленим планом Стас мав потопити, але жадібність узяла гору, тому він перегнав її на свою дачу й залишив там до кращих часів.
На початку вересня Юля забила тривогу: батьки й бабуся з дідусем поїхали до Слов’янська й досі не повернулися. Вона подала заяву до Жовтневого райвідділу міліції Луганська, і зниклих оголосили в розшук. Але першим знайшли Стаса. Машина зі слідами крові, знайдена на дачі, була незаперечним доказом, і він в усьому зізнався. На його совісті троє вбитих людей, Роман убив одного. Обох засуджено до довічного ув’язнення. Щодо Юлі, то вона своєї вини не визнає і в скоєному не покаялася. Її охопила злість: адже їй так хотілося пожити за кордоном, відчути себе багатою й незалежною. Замість цього — 15 років в’язниці і конфіскація всього майна, відібраного в батьків. Вона так і не стала спадкоємицею.