Повідомлення про нові можливі терористичні акти у Вінниці надійшло у листі до редакції місцевого тижневика «РІА». Анонім попереджає: до кінця червня у місті будуть вибухи «cтрашніші, ніж у маршрутках», їх намічено провести у закладах громадського харчування.
Невідомий автор стверджує, що випадково підслухав цю інформацію у приміському селі Вінницькі Хутори (Вінницький район). Він називає також можливі об’єкти вибуху — вагон-кафе у селі Вороновиця, що розташоване вздовж траси Вінниця—Немирів, або кафе у місті Калинівка по дорозі на Київ.
Лист передано працівникам УСБУ у Вінницькій області. Щоправда, у прес-службі цього управління від коментарів відмовилися, мовляв, розслідування здійснює слідче управління служби безпеки України.
Нагадаємо, що зловмисників, які організували вибухи у маршрутках 6 і 20 травня цього року, досі не затримано. Ситуацію підігріло і повідомлення про замінування одного з житлових будинків по проспекту Космонавтів. Усіх його мешканців довелося терміново евакуювати. На щастя, вибухівки не знайшли, аноніма — пенсіонера того самого будинку — затримали правоохоронці, повідомляє наш власний кореспондент Віктор СКРИПНИК.