Сергій Тігіпко, Голова Національного банку:
— У нас роботи так багато, що руки розбігаються...
Від чергового:
Руки — до одного місця, головне, щоб наші гроші не розбігалися!..
Я пам’ятник собі...
Валерій Пустовойтенко, лідер депутатської фракції НДП:
— Удалося піднести рівень довіри людей до нашого уряду. Ми почали стабільно виплачувати пенсію, гасити борги, було створено систему виплати заборгованості у соціальній сфері. Та лаври дісталися іншим... Пишаюся тим, що цією накатаною системою ще довго працювали два уряди...
Від чергового:
Через сто років. На майдані Незалежності стоїть монумент комусь у протигазі. На постаменті напис: «Накатаному політикові — від укатаного народу!»
Як Вацлав гамав...
Віктор Чайка, політик:
— Гадаєте, «зелений» Кононов, «рожевий» Медведчук або «революціонерка» Вітренко збираються вранці ходити в магазин по булочки, як Вацлав Гавел?
Від чергового:
Негарно до чужого рота заглядати. Кому яке діло, що Вацлав гамав? Аби лиш на здоров’я!
Як Руслан Борисович і Сергій Рафаїлович мільярд ділили
Руслан Боделан, міський голова Одеси:
— Якось ми з губернатором сиділи, невимушено розмовляли. І раптом Сергій Рафаїлович (глава облдержадміністрації Гриневецький. — Черг.) жартома запитує: «Уявіть собі, Борисовичу, таке диво: місто отримало мільярд доларів. На що б їх витратили?» Прошу, не смійтеся, але вночі, уві сні, я заходився «ділити» цей мільярд.
Прийшов уранці на роботу, телефоную до губернатора: «Сергію Рафаїловичу, знаєш — я поділив мільярд». — «Який мільярд?» — не розуміє той. — «Та той, що ми вчора увечері знайшли».
Від чергового:
Хлопці, у нашій країні тому, хто знайшов мільярд, припадає лише 25 відсотків... Інакше вам насниться Микола Янович Азаров...