Настільний теніс. В італійському місті Курмайорі закінчився командний чемпіонат Європи серед жінок у першому дивізіоні. Збірна України посіла перше місце, перемігши у фіналі команду Словаччини — 3:2. Третє місце дісталося спортсменкам Литви, які обіграли словенок — 3:1.
У супердивізіоні кращими були тенісистки Італії. Вони виграли вирішальний поєдинок у хорваток — 3:1.
У завершальній класифікації чемпіонату Європи серед 16 команд збірна України посіла дев’яте місце.
Теніс. Як відомо, 4—6 квітня у Софії відбудеться матч Кубка Девіса (друга група Євро-Африканської зони, перший раунд) між збірними Болгарії та України. Наша команда, яку очолює тренер-капітан Андрій Рибалко, відбула на поєдинок. Керівник нашої делегації — генеральний секретар ФТУ Андрій Медведєв.
Бокс. Представник Всесвітньої боксерської ради Френк Куїлл заявив, що ця організація дає вісім днів абсолютному чемпіонові світу у вазі до 63,5 кг Костянтинові Цзю і першому номеру в рейтингу WBC італійцеві Джанлуці Бранко для врегулювання всіх спірних питань стосовно їх можливого поєдинку. Якщо Цзю відмовиться вийти на ринг проти Бранко, то WBC залишає за собою право оголосити цей титул вакантним.
Чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBA, абсолютний чемпіон у напівважкій вазі Рой Джонс заявив, що готовий битися з Майком Тайсоном і перемогти його. Але тільки за пристойну винагороду. Сто мільйонів доларів стануть для нього гідним стимулом для виходу на ринг. Зі слів Джонса, ані Тайсон, ані Льюїс не зможуть перемогти його.
Фігурне катання. Проти прихильників нової Міжнародної федерації фігурного катання (ВСФ) застосують санкції аж до виключення. З таким жорстким попередженням виступив Міжнародний союз ковзанярів (ІСУ). Усім національним федераціям — членам цієї організації — надіслано відповідні листи. Підтримка ВСФ абсолютно несумісна з членством в ІСУ, йдеться в листі-попередженні.
Добірку підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.